Pretraga

Arhiva članaka

28. април 2019.

Mladost lako na kraj sa Omarskom

Mladost je u okviru 24. kola pobijedila ekipu Omarske rezultatom 3:1. Mladost je više nego zasluženo slavila. Susret je odigran po kišovitom i hladnom vremenu, pred malim brojem gledalaca.


Domaćin je bolje ušao u utakmicu i poveo već u 7. minutu. Nakon kornera najbolje se snašao Džafić i doveo Mladost u vođstvo. I nakon gola domaćin je pritiskao, ali ostalo je 1:0. I omarska je imala svoje prilike. Posebno se izdvajaju prilike Rosića i Romanić Darke, ali izostala je realizacija.

U drugom poluvremenu ponovo je bolje igrala Mladost. U 65. minutu Hasić postiže drugi gol za Mladost. Najbolji igrač utakmice Džafić oslobodio se štopera Omarske, izašao sam pred Jokića koji brani, a na tu loptu natrčava Hasić za 2:0. U tom periodu došlo je do krize u igri Omarske, što koristi i rezervista Čeliković, te postiže i treći gol za domaćina i rješava utakmicu.
U 81. minutu Krecelj ipak postiže počasni gol za Omarsku. Lajić je lijepo pronašao Krecelja u šesnaestercu Mladosti, a Krecelj preciznim udarcem sa desetak metara pogađa mrežu Lukanovića. 

U sledećem kolu Slatina ide u Doboj a Omarska dočekuje Dubrave.

Mladost – Omarska 3-1

Džafić ‘7, Hasić ‘65, Čeliković ‘70 – Krecelj ‘81
Sudija: Žarić Dragan (Kotor Varoš). Gledalaca: 50
Žuti kartoni: Grahovac (Omarska)
Mladost: Lukanović 7, Bojić 7,5, Paležnica 7, Limić 7,5, Hasić 7,5, Petruljević 7, Mišić 7,5 (Pajić -), Stefanović 7 (Čeliković 7), Džafić 8, Perić 7, Mićić 7,5. Trener: Radović Mladen.
Omarska: Jokić 6,5, Lajić 6, Zdjelar 6,5, Romanić B 6,5, Nišević 6, Rosić 6,5, Romanić Darko 6,5, Panić 7, Krecelj 7, Grahovac 6,5, Stojnić 6,5. Trener: Vuleta Milenko. Mladost gostuje u Doboju a Omarska dočekuje Dubrave.

0 коментара :

Постави коментар

Kalendar

Одржана свечана академија и отворен 19. „Видовдански сабор“

У Горњој Слатини код Шамца синоћ је одржана свечана академија поводом Видовдана и отворен традиционални 19. "Видовдански сабор". Г...

Popularni postovi