Pretraga

Arhiva članaka

28. април 2019.

Отворен спортско – рекреативни центар у Доњој Слатини

У мјесној заједници Доња Слатина у Шамцу отворен је спортско-рекреативни центар у чију изградњу су око 35.000 КМ уложили Министарство породице, омладине и спорта Републике Српске, Министарство цивилних послова БиХ, општина, мјештани и донатори.


Начелник општине Шамац Ђорђе Милићевић рекао је да ће овај центар окупљати становнике од седам до 77 година.

"Ова мјесна заједница није имала спортско игралиште и трудили смо се да средствима која смо добили завршимо комплетан терен", рекао је Милићевић, који је синоћ озваничио отварање овог центра заједно са предсједником Савјета мјесне заједнице Доња Слатина Петром Танасићем.
Он је подсјетио да је на овом мјесту некада била школа која је девастирана.
Танасић је нагласио да је овај центар веома значајан, посебно за дјецу и омладину која ће се ту свакодневно окупљати, и захвалио свима који су помогли изградњу.
"Имамо око 800 домаћинстава, а значиће и за дјецу из сусједних села која ће долазити и дружити се на овим теренима", истакао је Танасић.


У културно забавном програму поводом отварања спортског рекреативног центра учествовали су чланови СПКД "Просвјета" из Доње Слатине.

Светлана Павловић, дипл. журналиста

0 коментара :

Постави коментар

Kalendar

Одржана свечана академија и отворен 19. „Видовдански сабор“

У Горњој Слатини код Шамца синоћ је одржана свечана академија поводом Видовдана и отворен традиционални 19. "Видовдански сабор". Г...

Popularni postovi