Pretraga

Arhiva članaka

21. април 2019.

Dve mine iz Slatine

ŠAMAC – Prosečna, često i sumorna, igra Borca ovog proleća nije dugo donosila plodove uspeha. U mesec dana doživljen je i drugi domaći poraz i Šamčani su svoje šanse za povratkom u Prvu ligu Republike Srpske sveli na minimum. Po svemu sudeći, prolongirali za neku drugu sezonu.


Borac je u prvom poluvremenu jalovo atakovao. Doduše, imao je kolosalnu priliku preko Samira Isanovića u 25.minutu, lopta je preletela preko gola. U nastavku utakmice, sva voda je išla na mlin gostiju. Borčev krčag se potpuno razbio, bodovi su se prosuli. U 55.minutu brza i tečna akcija tima iz Donje Slatine, DŽafer DŽafić je sačekao loptu i poslao u mrežu. Onda je domaćin preuzeo terensku inicijativu, ali bez ideje da se stigne do cilja. U 90.minutu udarac Miodraga Rudana završio je u mreži. I dok su se gosti „topili“ od radosti, nervozni Aleksandar Ćosović napucao je loptom iz blizine igrača gostiju koji je ležao na travi nakon faula, pa je pre vremena morao u svlačionicu.

Mladost je zasluženo pobedila, Borac je izgubio lidersku ulogu i svoje šanse da postane prvoligaš ovog leta sveo je na minimum.

Vredan jubilej, vek postojanja, slaviće se bez prvoligaških radosti.

Borac – Mladost 0:2 (0:0)

Stadion: Gradski. Gledalaca: 500. Sudija: Slađan Lazarević (Petrovo). Strelci: Džafić u 55. i Rudan u 90. minutu. Žuti kartoni: M.Ilić i Čolić (Borac), Huseinagić, Rudar, Hasić, Čeliković (Mladost). Crveni karton: Aleksandar Ćosović (Borac) u 90.minutu.

BORAC: Lakić , D.Ilić (od 75. min.Simeunović), Dujmušić, M.Ilić, Ćosović, Milićević (od 62. min.Galešić), Čolić, Bijelić, N. Ilić (od 80. min. Zurapović), Maksimović i Isanović.

MLADOST: Lukanović, Bojić, Paležnica, Limić, Huseinagić, Rudan, Hasić, Čaušević, Mišić, Džafić (od 73. min.Čeliković ), Mićić .

Igrač utakmice: Miodrag Rudan (Mladost) .

Slađan Jeremić

0 коментара :

Постави коментар

Kalendar

Одржана свечана академија и отворен 19. „Видовдански сабор“

У Горњој Слатини код Шамца синоћ је одржана свечана академија поводом Видовдана и отворен традиционални 19. "Видовдански сабор". Г...

Popularni postovi