Pretraga

Arhiva članaka

недеља, 26. мај 2024.

Budućnost u baražu

Završeno je takmičenje u Područnim ligama na području PFS Doboj. Zadrugar iz Sijekovca novi je član Regionalne lige RS, grupa “centar”, dok će drugi putnik biti poznat nakon baraža u kojem će se sastati Dobor iz Modriče i Budućnost iz Gornje Slatine.

U posljednjim kolima, desio se prekid u komšijskom derbiju u Gajevima, između Crvene zvijezde i Budućnosti, u 85. minutu, kada je gostujući igrač Todorović udario glavnog sudiju Baltića iz Modriče.

Izvor: pravdabl.com




GLAVNI SUDIJA BEZ POMOĆNIKA ???

Ovim putem želimo da obavijestimo sve ljubitelje fudbala koji nas prate i navijaju za nas da se ne žalimo na suđenje kako to većina klubova radi, nego da uputimo apel ljudima koji šalju iste da se na derbi ne šalje jedan sudija, da se od lige ne pravi cirkus.

Do prekida je došlo kada nam je poništen regularan gol za 2-2 zbog navodnog ofsajda što glavni sudija Baltić iz Modriče nije mogao da vidi jer je stajao van 16 metara, a sam je sudio. Naši igrači su stali oko njega buneći se na njegovu odluku te ga je neko navodno odgurnuo te je isti pokazao put u svlačionicu i nije želio da nastavi utakmicu.

Već par dana u nazad nestrpljivo smo isčekivali derbi sa Crvenom Zvijezdom (Gajevi).
Derbi koji godinama i godinama u nazad prikupi veliki broj navijača i ljubitelja fudbala, nebitno gdje se igrao u Slatin i ili u Gajevima.
Mi kao gosti ovaj put smo bodove obezbijedili na vrijeme te otišli šampionski u goste rasterećeni da mirno odigramo, ali i da pobijedimo jer nije to obična utakmica, to je utakmica koju svi željno iščekujemo tokom čitave sezone. Već po samom dolasku primjetili smo da je gospoda iz saveza poslala samo jednog sudiju što nam je bilo malo i smiješno kao i domaćinu jer smo znali da golobradi mladić Baltić neće moć sam da odradi posao za šta je poslat, što se posle ispostavilo kao istina.

Gospoda koja delegira sudije treba da zna da derbi koji se igra decenijama u nazad ne zaslužuje samo jednog sudiju, derbi gdje igra prvi i drugi, derbi na kom se igrači ne poznaju 90 minuta, derbi između GAJEVA I SLATINE.

Ovom prilikom želimo da se zahvalimo domaćinu na fer i korektnoj utakmici posle koje smo sjeli popili piće i družili se kao i uvjek.

ŠAMPIONI PORAZE PODNOSE ŠAMPIONSKI AL TEŠKO NEPRAVDU!!!

Izvor: www.facebook.com/FkBuducnostGornjaSlatina
 

0 comments :

Постави коментар

Kalendar

Budućnost demonstrirala snagu protiv Bratstva

Dana, 21. aprila 2024. godine, Budućnost je ugostila svoje rivale iz Dubice, ekipu Bratstva, u okviru 10. kola PFL Modriča-Š...

Popularni postovi