Pretraga

Arhiva članaka

среда, 29. мај 2024.

Svi učenici - štediše

Svaki učenik u ovom odjeljenju
osnovne škole u Gornjoj Slatini je štediša

U OSNOVNOJ ŠKOLI "PERO BOSIĆ" U GORNJOJ SLATINI 

SVI UČENICI ŠTEDIŠE

Štednja kod Privredne banke Sarajevo, njene ekspoziture u Bosanskom Šamcu, prerasla je u takmičenje mališana pet osnovnih škola. Do sada je zabilježeno preko 200 učenika - štediša.

Pored Osnovne škole Mitar Trifunović Učo iz Bos. Šamca, iz Osnovne škole Đorđe Perić Učo iz Crkvine, zabilježen je uspjeh osnovaca iz Osnovne škole "Pero Bosić" u Gornjoj Slatini. U januaru ove godine preko 450 učenika su postali štediše kod Privredne banke. Osnovci iz ove škole uložili na svoje štedne knjižice 15.000 dinara i iz dana u dan ova cifra se povećava.

Interesovanje za štednju mališana svakog dana postaje sve veća - rekla nam je Dušanka Ristić Nezirović, šef ekspoziture u Bos. Šamcu. Nikada do sada nije bilo toliko štediša, a nije ni čudo, jer su uslovi štednje veoma povoljni. Ova ekspozitura će se založiti da svojim najboljim štedišama i kolektivima škola čija djeca štede kod nas, obezbijedimo i vrijedne nagrade.

V. ANTIĆ
Objavljeno u Glasu komune, 21. februara 1973. godine.

0 comments :

Постави коментар

Kalendar

Budućnost demonstrirala snagu protiv Bratstva

Dana, 21. aprila 2024. godine, Budućnost je ugostila svoje rivale iz Dubice, ekipu Bratstva, u okviru 10. kola PFL Modriča-Š...

Popularni postovi