Pretraga

Arhiva članaka

недеља, 19. мај 2024.

Utakmica za pamćenje: Budućnost slavi veliku pobjedu

Na stadionu Budućnosti u Gornjoj Slatini, ekipa Budućnosti ostvarila je značajnu pobjedu protiv tima Mladosti iz Srpske Tišine. Utakmica odigrana 19. maja 2024. godine završila je rezultatom 7:1 u korist Budućnosti, rezultatom koji će se dugo pamtiti.

Dominacija od prvog sudijskog zvižduka pokazala je da domaća ekipa ušla u meč sa jasnom namjerom – pobjedom. Prvi gol postigao je Petar Mokrić već u 16. minutu, a njegova forma i raspoloženost za igru dovela je do postizanja sledeća dva gola, prvi u 26. minutu, a drugi u drugom poluvremenu u 50. minutu. U istom ritmu nastavio je N. Pajić, postigavši golove u 59. i 65. minutu. Sedmi gol za Budućnost postigao je I. Smiljić u 67. minutu.


Osim efikasnog napada, Budućnost je pokazala čvrstinu i koncentraciju u odbrani, ne dopuštajući protivniku da razvije svoju igru. Jedini gol za Mladost postigao je Nikola Pupčević iz kaznenog udarca u 80. minutu.

Ova utakmica će sigurno ostati upamćena kao jedan od boljih nastupa Budućnosti u sezoni. Šteta što joj nije prisustvovalo više od 50 gledalaca.

Budućnost je ovim trijumfom poslala snažnu poruku ostalim timovima u ligi – mi smo šampioni!

0 comments :

Постави коментар

Kalendar

Budućnost demonstrirala snagu protiv Bratstva

Dana, 21. aprila 2024. godine, Budućnost je ugostila svoje rivale iz Dubice, ekipu Bratstva, u okviru 10. kola PFL Modriča-Š...

Popularni postovi