Pretraga

Arhiva članaka

недеља, 12. мај 2024.

U Gajevima odluka u drugom poluvremenu

U dramatičnom susretu 12. kola PFL Modriča-Šamac grupa “B”, tim Crvene Zvijezde je ostvario važnu pobjedu nad Skugrićem 1964 rezultatom 2:1
. Ova pobjeda, ostvarena je na stadionu Sveta Petka u Gajevima, u nedjelju 12. maja 2024. godine, pred samo 20-tak gledalaca, značajna je za Crvenu Zvijezdu u njihovoj borbi za vrh tablice.

Prvo poluvrijeme proteklo je u izjednačenoj borbi bez golova, gdje su obje ekipe pokazale solidnu odbranu, ali su nedostajale završnice koje bi promijenile rezultat.

Situacija se promijenila u drugom poluvremenu kada je Crvena Zvijezda pokazala svoju snagu. M. Bijelić je u 65. minuti probio led i doveo svoj tim u vodstvo. Samo šest minuta kasnije, N. Ilić je udvostručio prednost. Iako je Đ. Savić u 80. minuti uspio smanjiti zaostatak za Skugrić 1964, to nije bilo dovoljno da se promijeni ishod utakmice. Crvena Zvijezda je uspjela sačuvati svoje vodstvo do samog kraja, osiguravajući tri boda koja su im omogućila da ostanu u utrci za prvaka.

Ova pobjeda nije samo tri boda više na tablici za Crvenu Zvijezdu; ona je simbol njihove odlučnosti i sposobnosti da se nose s pritiskom. Pobjeda nad Skugrićem 1964 daje im dodatni poticaj i moralnu snagu za nastavak sezone, gdje će svaka utakmica biti kao finale.

0 comments :

Постави коментар

Kalendar

Izdvajanje Srednje Slatine iz Opštine Gradačac

  UKAZ O PROGLAŠENJU ZAKONA O IZDVAJANJU, PRIPAJANJU, RAZDVAJANJU I PROMJENAMA NAZIVA POJEDINIH NASELJENIH MJESTA     Na osnovu člana 172. U...

Popularni postovi