Pretraga

Arhiva članaka

недеља, 8. септембар 2024.

Ubjedljivih 7:O protiv Bratstva

U spektakularnom otvaranju sezone Područne lige Modriča-Šamac, domaći tim Budućnost iz Gornje Slatine demonstrirao je impresivnu dominaciju nad gostujućim timom Bratstvo iz Dubice. Na stadionu Budućnosti, pred 50 gledalaca, domaći su slavili sa ubjedljivih 7:0, već na poluvremenu vodeći sa 3:0.


Nenad Pajić, ocijenjen od publike kao igrač utakmice, postigao je golove u 17. i 32. minuti, dok je Ostojić zabilježio golove u 3. i 73. minuti. D. Vuksanović, Gajić i Avrić upisali su se u listu strijelaca u posljednjih 20 minuta igre, čime su zaokružili ovu izvanrednu pobjedu.

Sudija Dejan Nikolić osudio je utakmicu dobro. Ova utakmica će se pamtiti ne samo po konačnom rezultatu, već i po izvanrednom nastupu svih igrača, timskoj igri i odličnoj pripremljenosti domaćeg tima.


Ovakav početak sezone postavlja visoka očekivanja za Budućnost iz Gornje Slatine, dok Bratstvo iz Dubice mora razmisliti o strategiji za naredne utakmice. 

U narednom kolu, Budućnost će biti gost u Miloševcu, dok će Bratstvo biti domaćin ekipi Mladosti iz Donje Slatine.

0 comments :

Постави коментар

Kalendar

Budućnost demonstrirala snagu protiv Bratstva

Dana, 21. aprila 2024. godine, Budućnost je ugostila svoje rivale iz Dubice, ekipu Bratstva, u okviru 10. kola PFL Modriča-Š...

Popularni postovi