Pretraga

Arhiva članaka

уторак, 17. септембар 2024.

Milan Bosić: Prvi Slatinac na olimpijskim igrama

Milan Bosić, sin Marka, postao je prvi Slatinac koji je učestvovao na Olimpijskim igrama, kao član olimpijskog tima Srbije. Rođen je 22. septembra 1992. godine u Užicu, a danas živi i radi u Beogradu.

Svoju fudbalsku karijeru započeo u Partizanu, igrajući za pionirski sastav u sezoni 2006/07. U 30 utakmica osvojili su maksimalnih 90 bodova, uz gol razlika od +190. Kasnije je igrao za Sevojno i Užičku Slobodu. Godine 2012. doživio je težu povredu koja je okončala njegovu fudbalsku karijeru.

Završio je Visoku zdravstvenu školu strukovnih studija u Beogradu, odsjek Strukovni fizioterapeut. Karijeru u psihoterapiji započeo je u košarkaškom klubu "Partizan" u Beogradu, a od 2020. godine je dio medicinskog tima košarkaške reprezentacije Srbije.

Od januara 2024. godine, Milan je član medicinskog tima olimpijske reprezentacije Srbije za Olimpijadu u Parizu, čime je ostvario svoj sportski san da učestvuje na olimpijadi.

0 comments :

Постави коментар

Kalendar

Budućnost demonstrirala snagu protiv Bratstva

Dana, 21. aprila 2024. godine, Budućnost je ugostila svoje rivale iz Dubice, ekipu Bratstva, u okviru 10. kola PFL Modriča-Š...

Popularni postovi