Pretraga

Arhiva članaka

недеља, 29. септембар 2024.

Dominacija Mladosti, Budućnost bez šansi

U nedjelju, 29. septembra 2024. godine, na stadionu Budućnosti u Gornjoj Slatini odigrala se možda ključna utakmica Područne lige Modriča - Šamac između FK "Budućnost" i FK "Mladost" iz Donje Slatine. FK "Mladost" je dominirala terenom i ostvarila uvjerljivu pobjedu od 4:0.


Već u 19. minuti, Aco Bijelić je doveo goste u vodstvo, a samo 11 minuta kasnije, Nenad Lazić je udvostručio prednost. U drugom poluvremenu, Milan Stanišić je u 59. minuti postigao treći gol za Mladost, dok je Bijelić svojim drugim golom u 85. minuti zapečatio konačan rezultat.

Braća Ostojić, Mitar i Lazar
Glavni sudija utakmice, Goran Pavić iz Modriče, obavio je svoj posao korektno, omogućivši fer i korektnu igru.

Ovaj poraz predstavlja težak udarac za Budućnost, koja se sada nalazi na drugom mjestu tabele. S druge strane, Mladost je ovom pobjedom preuzela prvo mjesto, pokazujući da su ozbiljan kandidat za titulu.

Pored sportskog takmičenja, utakmica je imala i humanitarni karakter, prikupljan je novac za pomoć u liječenju Suzane Todorović. Oko 200 gledalaca je prisustvovalo ovom događaju, pokazujući solidarnost i podršku zajednice.

Suzana se putem poruke zahvalila gledaocima i lijepo zaključila: "Bez obzira na rezultat, u svakom slučaju, pobijedila je Slatina."

0 comments :

Постави коментар

Kalendar

Budućnost demonstrirala snagu protiv Bratstva

Dana, 21. aprila 2024. godine, Budućnost je ugostila svoje rivale iz Dubice, ekipu Bratstva, u okviru 10. kola PFL Modriča-Š...

Popularni postovi