Pretraga

Arhiva članaka

петак, 13. септембар 2024.

Милићевић: Поново се кандидујем да наставим развој

Средња Слатина - Кандидат СДС-а за начелника општине Шамац Ђорђе Милићевић рекао је на предизборном скупу у Средњој Слатини да се трећи пут заредом кандидује и да очекује да добије повјерење бирача како би наставио развој ове локалне заједнице.


Милићевић је рекао да се опет кандидује за начелника да настави спровођење, како је навео, финансијске стабилизације општине.

"Сигуран сам да грађани уочавају јасну разлику између моје кандидатире и свега онога што сам учинио за општину", рекао је Милићевић.

Носилац одборничке листе Симо Варадиновић рекао је да на изборе излазе са пуном листом кандидата на којој је 14 који се први пута појављују, те сматра да ће они дати додатну енергију.

"Сви наши кандидати су препознатљиви у друштвено политичком и професионалном позиву", истакао је Варадиновић и додао да у скупштинким клупама треба да сједе људи са интегритетом, спремни да бране интересе својих мјесних заједница и општине.

Извор: Милићевић: Поново се кандидујем да наставим развој - Glas Srpske

0 comments :

Постави коментар

Kalendar

Budućnost demonstrirala snagu protiv Bratstva

Dana, 21. aprila 2024. godine, Budućnost je ugostila svoje rivale iz Dubice, ekipu Bratstva, u okviru 10. kola PFL Modriča-Š...

Popularni postovi