Pretraga

Arhiva članaka

недеља, 15. септембар 2024.

Četiri puta u vođstvu, četiri puta izjednačeno: Nezaboravna utakmica u Gajevima

Nevjerovatna borbenost i odlučnost obilježile su susret između Crvene Zvijezde i Skugrića 1964, koji je odigran 15. septembra 2024. godine na stadionu Sveta Petka u Gajevima. Utakmica je bila prava poslastica za sve ljubitelje fudbala, završila je rezultatom 4:4. Od samog početka, obje ekipe su pokazale veliku želju za pobjedom, što je rezultiralo dinamičnom igrom i mnoštvom golova.

Prvo poluvrijeme je obilježeno golovima Milenka Filipovića za Skugrić u 31. minutu i Igora Božanovića za Crvenu Zvijezdu u 45. minutu.

Nastavak igre donio je još više uzbuđenja. Slaviša Stojanović je u 68. minutu ponovo doveo Skugrić u vođstvo, ali je Goran Mijanić samo dvije minute kasnije odgovorio golom, ponovno uspostavljajući rezultatsku ravnotežu. Đorđe Savić je u 74. minutu po treći put doveo goste u prednost, ali neumorni Mijanić je svojim trećim golom u utakmici u 80. minutu još jednom izjednačio rezultat. Drama je dostigla vrhunac kada je Savić u 82. minutu postigao svoj drugi gol, ali je i Igor Božanović, u 89. minutu postigao svoj drugi gol i time osigurao bod za svoj tim.

Ova utakmica je pokazala koliko su obije ekipe borbene i koliko žele pobjedu. Navijači su imali priliku uživati u istinskom fudbalskom spektaklu, a konačan rezultat 4:4 jasno pokazuje koliko je igra bila izjednačena i napeta. Gosti su četiri puta imali blagu prednost, ali su domaći igrači uspjeli četiri puta izjednačiti, što je dodatno zagrijalo atmosferu na stadionu.

0 comments :

Постави коментар

Kalendar

Budućnost demonstrirala snagu protiv Bratstva

Dana, 21. aprila 2024. godine, Budućnost je ugostila svoje rivale iz Dubice, ekipu Bratstva, u okviru 10. kola PFL Modriča-Š...

Popularni postovi