Pretraga

Arhiva članaka

среда, 18. септембар 2024.

Budućnost nastavlja pobjednički niz protiv Posavine

U srijedu, 18. septembra, na stadionu u Miloševcu, odigrana je uzbudljiva utakmica između domaće ekipe FK "Posavine" i FK "Budućnosti" iz Gornje Slatine. Utakmica je igrana pod reflektorima, uz prisustvo oko 70 gledalaca a oba tima su se borila za važne bodove u lokalnoj ligi. Na kraju, gostujući tim je bio uspješniji i zasluženo je pobijedio sa rezultatom 3:0.


Tokom prvog poluvremena, igra se većinom odvijala na sredini terena, sa rivalima koji su bili ravnopravni. Gosti su u 19. minuti postigli gol preko M. Bijelića i tako došli do prednosti. Posavina je pokušavala da odgovori, ali su njihovi napadi bili neefikasni, ponajviše zbog čvrste odbrane gostiju.

U drugom poluvremenu, Posavina je pojačala pritisak u pokušaju da izjednači rezultat, međutim M. Bijelić je danas bio raspoložen za igru i u 60. minuti postiže svoj drugi gol. Petar Mokrić, nakon što je ušao u igru, opravdava povjerenje i postiže gol u 62. minuti. U 71. minuti igre, sudija isključuje Srđana Milenkovića koji se nije mogao pomiriti ni s porazom ni s odlukama sudije.

Ovo je druga pobjeda FK “Budućnost” u prva dva kola, čime se nastavlja trka sa komšijama iz Donje Slatine za prvaka, koji takođe imaju dvije pobjede u prva dva kola.

0 comments :

Постави коментар

Kalendar

Budućnost demonstrirala snagu protiv Bratstva

Dana, 21. aprila 2024. godine, Budućnost je ugostila svoje rivale iz Dubice, ekipu Bratstva, u okviru 10. kola PFL Modriča-Š...

Popularni postovi