Pretraga

Arhiva članaka

недеља, 15. септембар 2024.

Mladost nastavlja sa pobjedama: Bratstvo bez šanse

U drugom kolu Područne lige Modriča-Šamac, ljubitelji fudbala imali su priliku pratiti uzbudljiv susret između Bratstva iz Donje Dubice i Mladosti iz Donje Slatine. Odigran na stadionu Bratstva, meč je privukao 30 gledalaca koji su s nestrpljenjem iščekivali ishod utakmice.

Prvo poluvrijeme je završeno minimalnom prednošću gostiju, sa rezultatom 0:1. Strijelac jedinog gola u prvom dijelu bio je S. Petrović u 15. minuti. Međutim, drugo poluvrijeme je donijelo pravu golgetersku eksploziju. A. Bijelić je briljirao postigavši dva gola, u 15. i 58. minuti, dok je M. Stanišić zapečatio sudbinu domaćina golom u 88. minuti, postavivši konačan rezultat na 0:4 u korist Mladosti.

Sudac Rado Radić nije imao težak zadatak, zahvaljujući fer i sportskom ponašanju obiju ekipa. Mladost je ovom pobjedom potvrdila svoju odličnu formu, ostvarivši drugu uzastopnu pobjedu, što je obećavajući početak sezone za tim.

Bez obzira na neočekivani rezultat za navijače Bratstva, susret je bio prilika da se istakne lokalni sportski entuzijazam i ljubav prema fudbalu i klubu.

Nakon pobjede Mladosti i poraza Bratstva u drugom kolu, oba tima se pripremaju za nadolazeće izazove. Mladost će ugostiti Posavinu iz Miloševca, dok Bratstvo putuje u Skugrić. Mladost se nada nastavku pobjedničkog niza, dok Bratstvo teži poboljšanju igre i rezultata.

0 comments :

Постави коментар

Kalendar

Budućnost demonstrirala snagu protiv Bratstva

Dana, 21. aprila 2024. godine, Budućnost je ugostila svoje rivale iz Dubice, ekipu Bratstva, u okviru 10. kola PFL Modriča-Š...

Popularni postovi