Pretraga

Arhiva članaka

недеља, 9. јун 2024.

Budućnost nije pronašla put prema Centru

U Gornjoj Slatini, na stadionu Budućnosti, odigrana je prva utakmica baraža za plasman u Regionalnu ligu Centar između FK “Budućnost” i OFK "Dobor". Ove ekipe su bile pobjednici u područnim ligama Modriča-Šamac. Utakmici je prisustvovalo preko 100 gledalaca. OFK "Dobor" je pobijedio rezultatom 2:0.

Budućnost je utakmicu otvorila odlučno s namjerom da ostvari rezultat koji bi im osigurao miran put u Modriču. Međutim, u prevelikoj želji dolazi i do grešaka, a prvu takvu gosti pretvaraju u pogodak već u 9. minutu, strijelac je R. Okolić. Domaći su odmah imali šansu da poravnaju rezultat i to onu najveću u fudbalu – kazneni udarac. Odličan prodor N. Pajića po desnoj strani terena, centaršut, i lopta pogađa odbrambenog igrača u ruku. D. Vuksanović nije bio dovoljno skoncentrisan i nije pretvorio penal u pogodak.

Budućnost je nastavila s dobrom igrom, opšti dojam je da je danas bila bolja ekipa. Ali da u sportu uvijek ne pobijedi bolji pokazala je i ova utakmica. Gosti su igrali borbeno, mirno, koncentrisano u odbrani i čekali priliku za protivnapad. Dočekali su je u 80. minutu kada još jednu grešku Budućnosti kažnjavaju i stavljaju tačku na kraj utakmice, a možda i ukupnog pobjednika ovog baraža.
  

Gosti su zasluženo pobijedili, ali raduje igra “Budućnosti” i daje kakvu-takvu nadu za revanš.

0 comments :

Постави коментар

Kalendar

Budućnost demonstrirala snagu protiv Bratstva

Dana, 21. aprila 2024. godine, Budućnost je ugostila svoje rivale iz Dubice, ekipu Bratstva, u okviru 10. kola PFL Modriča-Š...

Popularni postovi