Pretraga

Arhiva članaka

среда, 12. јун 2024.

Нема промјене судија, нема утакмице

Фудбалски клуб Будућност из Горње Слатине најавио је да неће учествовати у предстојећем реванш баражу за попуну Регионалне лиге РС, група “Центар”, који је заказан у Модричи против екипе Добора. 

Ова одлука услиједила је након што комесар за суђење Подручне лиге Модрича – Шамац, Јоцо Радић, није промијенио своје претходно делегирање судија за утакмицу.
   
Управа и играчи клуба изразили су забринутост у вези са делегирањем главног судије Велимира Дринића и његовог првог помоћника Марка Максимовића, чије изузеће су тражили још током 2022. године. Навијачи и симпатизери клуба обавијештени су о овој одлуци, која је донесена једногласно.

Из клуба су навели да је повјерење у неутралност и објективност судијског тима кључни предуслов за фер и спортско такмичење, те да без испуњења ових услова не виде смисао у учешћу на утакмици.

Овај потез клуба Будућност изазвао је различите реакције у фудбалској јавности.
Поставља се питање како ће овај случај утицати на надлежне фудбалске органе и да ли ће довести до промјена у приступу суђењу на овом нивоу такмичења.

0 comments :

Постави коментар

Kalendar

Budućnost demonstrirala snagu protiv Bratstva

Dana, 21. aprila 2024. godine, Budućnost je ugostila svoje rivale iz Dubice, ekipu Bratstva, u okviru 10. kola PFL Modriča-Š...

Popularni postovi