Pretraga

Arhiva članaka

недеља, 7. април 2024.

Budućnost nastavlja sa pobjedama

Dana, 7. aprila 2024. godine, u okviru 8. kola PFL Modriča-Šamac, grupa B, Budućnost je na svom terenu dočekala ekipu Posavine iz Miloševca. Utakmica je završena rezultatom 4:1 u korist domaćina, čime je Budućnost nastavila da vodi na tabeli lige.

Prvo poluvrijeme je završeno neriješenim rezultatom 1:1, sa golovima koji su postignuti iz kaznenih udaraca. Posavina je povela u 17. minuti golom K. Mitrovića, dok je izjednačenje za Budućnost postigao D. Vuksanović u 24. minuti.

U drugom poluvremenu, Budućnost je pokazala prevlast na terenu. N. Pajić je postigao gol u 53. minuti, a S. Stojanović je ubrzo zatim postigao dva gola u 61. i 74. minuti, čime je osigurao pobjedu za svoj tim.

Ova pobjeda je učvrstila poziciju Budućnosti na vrhu tabele i potvrdila njihovu ambiciju da ostanu lideri lige. Utakmica je bila značajna ne samo za tabelu, već i za moral tima, koji je pokazao sposobnost da održi koncentraciju i preokrene rezultat u svoju korist.

0 comments :

Постави коментар

Kalendar

Budućnost demonstrirala snagu protiv Bratstva

Dana, 21. aprila 2024. godine, Budućnost je ugostila svoje rivale iz Dubice, ekipu Bratstva, u okviru 10. kola PFL Modriča-Š...

Popularni postovi