Pretraga

Arhiva članaka

недеља, 21. април 2024.

Budućnost demonstrirala snagu protiv Bratstva

Dana, 21. aprila 2024. godine, Budućnost je ugostila svoje rivale iz Dubice, ekipu Bratstva, u okviru 10. kola PFL Modriča-Šamac grupa B. Ovaj susret igran je u 11.00 časova po lijepom i sunčanom vremenu.

Budućnost je od samog početka pokazala svoju dominaciju na terenu. Njihova odlučnost da osvoje pobjedu bila je jasna, a prvi gol postignut je već u 17. minuti, zahvaljujući preciznom udarcu N. Pajića. Nastavak prvog poluvremena donio je još jedan gol, ovaj put od P. Todorovića, koji je u 36. minuti glavom ubacio loptu u mrežu protivnika.


Drugo poluvrijeme nastavilo je u istom ritmu, a konačni pečat na utakmicu stavio je D. Vuksanović, koji je u 80. minuti realizovao kazneni udarac. Rezultat od 3:0 nije samo odraz efikasnosti napadača, već i čvrstine odbrane i sredine terena koja je uspješno neutralisala sve pokušaje Bratstva.

Samo sa jednim žutim kartonom, utakmica je protekla u fer i sportskom duhu, a navijači su mogli uživati u izvanrednom fudbalu.

Igrači Budućnosti su još jednom pokazali da su tim u pravom smislu riječi, kako na terenu, tako i van njega.

0 comments :

Постави коментар

Kalendar

Budućnost demonstrirala snagu protiv Bratstva

Dana, 21. aprila 2024. godine, Budućnost je ugostila svoje rivale iz Dubice, ekipu Bratstva, u okviru 10. kola PFL Modriča-Š...

Popularni postovi