Pretraga

Arhiva članaka

понедељак, 15. април 2024.

Слатинцима вриједна општинска признања

Јуче је у Шамцу, у присуству бројних званица, свечаном сједницом Скупштине општине Шамац обиљежен 15. април - Дан општине Шамац.


Предсједник Скупштине општине Шамац, Симо Варадиновића, рекао је новинарима да су у оквиру обиљежавања Дана општине додијелили 13 признања, Повељу, као највише општинско признање, три плакете, седам похвала и двије новчане априлске награде од по 500 КМ истакнутим појединцима и институцијама за велики допринос у развоју општине Шамац и за хуманитарни рад и дјеловање у 2023. години.

На свечаној сједници Скупштине општине Шамац, одржаној поводом Дана општине 15. априла, додијељене су и двије априлске награде у виду новчаног износа од по 500 КМ, од којих је једна припала Петру Микићу из Средње Слатине, студенту завршне године Пољопривредног факултета Универзитета у Новом Саду, за постигнуте резултате у истраживачком раду и освајање првог мјеста на интернационалном такмичењу студената ‘Агрономијада’ у Охриду у категорији фитомедицине.

Признање у виду похвале уручено је др Радивоју Васиљевићу, Слатинцу из Добоја, за допринос у области здравства, хуманост и борбу за здравље свих грађана, и Лазару Ђекићу из Доње Слатине, за допринос у раду мјесне борачке организације и уређењу споменика палим борцима.

0 comments :

Постави коментар

Kalendar

Budućnost demonstrirala snagu protiv Bratstva

Dana, 21. aprila 2024. godine, Budućnost je ugostila svoje rivale iz Dubice, ekipu Bratstva, u okviru 10. kola PFL Modriča-Š...

Popularni postovi