Pretraga

Arhiva članaka

недеља, 7. април 2024.

Crvena zvijezda: Sigurna pobjeda u Ždrebanu

Na stadionu u Ždrebanu, 7. aprila 2024. godine, odigrala se fudbalska utakmica 8. kola PFL Modriča-Šamac, grupe B. Domaćin, Sloga 73, dočekao je renomirani tim Crvene Zvijezde iz Gajeva. Rezultat na kraju susreta bio je 4:2 u korist gostujuće ekipe.

Utakmica je počela snažno sa obje strane, a prvi gol postigao je igrač gostiju K. Mitrović u 17. minutu. Međutim, Sloga je brzo odgovorila golom S. Ilića. To je bio i rezultat poluvremena.

Nastavak igre pripao je domaćoj ekipi, priliku u pogodak pretvorio je D. Kosanić u 52. minuti. Sloga je branila prednost do 72. minute, nakon toga kreće “crvena furija” i postiže 3 gola. G. Mijanić poravnava u 72. minuti, već u 73. M. Bijelić preokreće, a u 90. I. Božanović određuje konačan rezultat.

Iako je Sloga pokazala borbenost, Crvena zvijezda je dominirala većim dijelom utakmice, efikasno koristeći svaku priliku za gol.

Utakmica je bila sportska i fer, uprkos nekoliko opomena koje su izrečene zbog neprimjerenog ponašanja i protivljenja odlukama glavnog sudije.

Ovaj susret je još jednom potvrdio status Crvene Zvijezde kao jednog od vodećih timova u ligi.

0 comments :

Постави коментар

Kalendar

Budućnost demonstrirala snagu protiv Bratstva

Dana, 21. aprila 2024. godine, Budućnost je ugostila svoje rivale iz Dubice, ekipu Bratstva, u okviru 10. kola PFL Modriča-Š...

Popularni postovi