Pretraga

Arhiva članaka

1. децембар 2023.

"Carevo novo odelo" - nezaboravno iskustvo za naše učenike

Učenici naše škole imali su jedinstvenu priliku da prisustvuju predstavi “Carevo novo odelo”. Predstava je održana u Kino sali u Šamcu, a organizovao ju je Centar za kulturu Šamac.


“Carevo novo odelo” je klasična bajka koja je ovom prilikom oživljena na sceni, pružajući učenicima nezaboravno iskustvo. Predstava je bila puna čarolije koja je oduševila sve prisutne. 

Direktorica Centra za kulturu Šamac, Milanka Blagojević, zajedno sa svojim timom, uložila je veliki trud da ovaj događaj bude moguć. Njihova posvećenost kulturi i umjetnosti zaista zaslužuje svaki respekt a svi koji su učestvovali u stvaranju ove čarolije zaslužuju divljenje. Njihov rad i trud su doprinijeli stvaranju nezaboravnog iskustva za učenike.


Ovaj događaj je još jedan dokaz koliko je važno ulagati u kulturu i umjetnost. One obogaćuju naše živote, otvaraju naše umove i pomažu nam da bolje razumijemo svijet oko sebe. Očekujemo da će se ovakvi događaji nastaviti i u budućnosti, pružajući našoj zajednici priliku da uživa u čarima umjetnosti. Radujemo se budućim predstavama i novim čarobnim trenucima koje će one donijeti.

0 коментара :

Постави коментар

Kalendar

Одржана свечана академија и отворен 19. „Видовдански сабор“

У Горњој Слатини код Шамца синоћ је одржана свечана академија поводом Видовдана и отворен традиционални 19. "Видовдански сабор". Г...

Popularni postovi