Pretraga

Arhiva članaka

29. децембар 2023.

Tri vrijedna radnika otišla su u penziju

U ovom tekstu ćemo vam predstaviti tri vrijedna radnika Osnovne škole "Gornja Slatina" koji su nedavno otišli u penziju nakon dugogodišnjeg rada i zalaganja. To su Mara Jovanović, Cvijeta Jović i Dragan Simeunović.


Mara Jovanović bila je sekretarica u ovoj školi, u kojoj je provela cijeli svoj radni vijek. Ona je bila omiljena među kolegama ali i učenicima zbog svoje kompetentnosti, odgovornosti, smirenosti ali i ljubaznosti i susretljivosti.

Cvijeta Jović bila je nastavnica hemije. Određeni period bila je i na čelu ovog kolektiva. Pamtićemo je kao stručnu, pedantnu i kreativnu nastavnicu, ali kao i uspješnu direktoricu.

Dragan Simeunović bio je domar u područnoj školi u Gajevima. Za njega se može reći da je bio odgovoran, pouzdan, praktičan i uvijek optimističan.


Višedecenijskim radom i trudom, oni su neprocjenjivo doprinijeli radu naše škole ali i razvoju ovog sela, kroz obrazovanje i kulturu. Zato im se kolektiv odužio, dostojanstveno onako kako su to oni i zaslužili.

Mi im se zahvaljujemo na svemu što su učinili za nas i našu zajednicu i želimo im sve najbolje u penziji. Neka im je sa srećom!

0 коментара :

Постави коментар

Kalendar

Одржана свечана академија и отворен 19. „Видовдански сабор“

У Горњој Слатини код Шамца синоћ је одржана свечана академија поводом Видовдана и отворен традиционални 19. "Видовдански сабор". Г...

Popularni postovi