Pretraga

Arhiva članaka

6. новембар 2022.

Pobjeda Crkvine u Slatini

U derbiju 14. kola PFL Modriča-Šamac u Slatini Crkvina je pobijedila Budućnost, rezultatom 4:2.

Utakmica je zasluženo proglašena derbijem, jer je publika u Slatini stvarno mogla da vidi lijepu i interesantnu fudbalsku priču. pogotovu ona je bila lijepa za gostujuću ekipu. Zabilježena je značajna pobjeda u Slatini na putu do titule.

Crkvinci su u Slatinu došli po bodove i bez kalkulacija, od prvog minuta, napali su gol Budućnosti. Pod pritiskom ove utakmice, domaća ekipa popušta već u 3. minuti, grešku stopera Budućnosti kažnjava Panić. U 17. minuti iz kaznenog udarca gosti povećavaju prednost, strijelac Stefanović. Gol nade za Budućnost postiže Mokrić u 23. minuti. Ali radost domaćih navijača nije ni prestala a Crkvinci postižu treći pogodak. Gol daje Đ. Milićević iz slobodnog udarca. U 36. minuti rezultat je već 1:4, strijelac Bijelić.

U drugom poluvremenu Budućnost nije imala snage da uzvrati, a gosti su rutiniranom igrom ostvarili zacrtani cilj. Avrić je postigao gol u 89. minuti i umanjio poraz na pristojnih 2:4.

 

0 коментара :

Постави коментар

Kalendar

Одржана свечана академија и отворен 19. „Видовдански сабор“

У Горњој Слатини код Шамца синоћ је одржана свечана академија поводом Видовдана и отворен традиционални 19. "Видовдански сабор". Г...

Popularni postovi