Pretraga

Arhiva članaka

13. новембар 2022.

Budućnost se prošetala Višnjikom

Kratak osvrt na današnju utakmicu iz perspektive FK  Budućnost.

Otišli smo "u knap" ekipi Višnjika, samo sa 12 igrača, što zbog povreda, što zbog kartona a nešto i zbog obaveza na poslu. Ovaj 12-ti nije ni ulazio, višak kila, nije bilo ni potrebe, ionako smo danas bilo jaki za ekipu Višnjika.

U prvih petnaestak  minuta ostajemo sa igračem manje, ali i domaća ekipa. Sudija Pavić isključi nam Ogija možda i najboljeg našeg igrača ali nemamo primjedbu jer je isključio i domaćeg igrača. Sreća taj isti Ogi ima brata Jovana (vidi sliku) koji je danas debitovao i pokazao da je dobar igrač iako smo mi mislili da je on golman. 

Rezultat 0:4, mnogi bi rekli lako ali nije bilo baš lako. Domaća ekipa  je odlično igrala nekih 70. minuta. Često su ulazili i u naš šesnaesterac ali nisu iskoristili svoje šanse a i Milan, naš golman, danas je bio na visini zadataka, sve je branio.

Golove su  postigli: Markija, Sipa, Nene i Lazo koji su odigrali fantastično kao i ostatak ekipe bez obzira što je falilo šest standardnih igrača.

Ovim putem želimo da se zahvalimo domaćoj ekipi na fer i korektnoj igri.

Sa FB stranice FK Budućnost

0 коментара :

Постави коментар

Kalendar

Одржана свечана академија и отворен 19. „Видовдански сабор“

У Горњој Слатини код Шамца синоћ је одржана свечана академија поводом Видовдана и отворен традиционални 19. "Видовдански сабор". Г...

Popularni postovi