Pretraga

Arhiva članaka

16. октобар 2022.

Crkvina - C. zvijezda 4:0

Bravo, bravo, bravo! 
Pa je tako ovo kolo bilo domaćinsko, ni jedan jedini ubogi bod se ne odnese sa domaćih terena širom Modriče i Šamca.

A mi, Crkvinci, današnji dan krstimo u Panićdan, jer je danas na crkvinskom Old Traffordu jedino bilo bitno da si iz Panića kuće, ostalo sve dođe samo po sebi...
Prvo ga ušuška Boris Apenac Panić, iz mrtvog ugla uz pomoć gajevljanskog defanzivca, za 1:0. Zatim penal za nas, izvodi jedan od ponajboljih, Mladen Petruljević. Naravno, promašuje, nije iz te familije Panića. Milan Panić povećava na 2:0 pred kraj poluvremena. 

Istim tempom nastavlja u drugom dijelu i zabija za 3:0. Potom, Dule Maslić pravi slalom kroz protivničku odbranu, šalje loptu iza leđa gajevljanskog golmana, ali udarac ne bi dovoljno jak nego lopta stade na liniji, na nju nalijeće niko drugi do Milan Haaland Za Sirotinju Panić, i samo je ćušne u gol.

Gosti su imali svoje šanse, ruku na srce konkretniji su bili u prvom poluvremenu, ali je kod nas na golu briljirao Panić, pardon Pavlović. Mlađašni golman koji dobi šansu jer je Panto morao na svadbu,  bio je odličan danas.

Meču je prisustvovala kamaru naroda, tribine su bile pune do vrha, oko 200-tinjak duša, vrijeme idealno, sve se potrefilo.

Ono što nas brine je povreda Borisa Apenca Panića pred sam kraj meča. Napustio je teren u velikim bolovima. Upravo je prebačen helikopterom u sportsku kliniku u Bergamo gdje ga pregleda doktor što je operisao Ronalda (debelog), pa čekamo rezultate. Držimo fige da naš Boris bude dobro.

Za kraj, neka je sa srećom svima koji slave ili poslužuju Panićdan. Meće se mrsno osim ako ne padne srijeda ili petak.

Naprijed Crkvina treća ligo!

Izvor: FB FK Crkvina

0 коментара :

Постави коментар

Kalendar

Одржана свечана академија и отворен 19. „Видовдански сабор“

У Горњој Слатини код Шамца синоћ је одржана свечана академија поводом Видовдана и отворен традиционални 19. "Видовдански сабор". Г...

Popularni postovi