Pretraga

Arhiva članaka

5. октобар 2022.

C. zvijezda pala u Dobrinji

Jeste Crvena Zvijezda ali ne ona slavna beogradska.

Ni malo ugodan protivnik po naš tim stigao je našim momcima na noge. Odlična utakmica, muška igra, zbog mnogo golova prava poslastica za navijače.

Iskusni trener Vidović postavio je ekipu u stilu velikog Gvardiole, na sredini terena igrala se tika-taka, lopta je bila neuhvatljiva za protivnika. Prelijepa igra krunisana je ranim vodstvom. Po lijevoj strani probija Miloš Kojić koji je u svom jurišu ’nanizao’ par protivničkih igrača, ulazi u šesnaesterac te preciznim pasom na petercu pronalazi mladog Boža Ilića, koji loptu smiješta u gol, 1 - 0.
U nastavku ništa novo.
Protivnički gol je bio pod opsadom, redale su se šanse jedna za drugom. Izgubljena lopta na sredini terena skupo je koštala goste. Po najiskusniji u našim redovima Marko Petkovic oduzima loptu, predaje je Iliću koji pored gola upisuje i asistenciju. Predivnu loptu između dva stopera šalje u prostor gdje do nje stiže brzonogi Panić. Par koraka naprijed i sa ivice šesnaesterca udarcem po zemlji loptu šalje u malu mrežicu, 2 - 0.
Postignuta dva gola i na izgled sigurna prednost opustili su naše momke. Protivnik preuzima inicijativu na sredini terena i pred sam kraj prvog poluvremena dolazi do svog prvog gola. Šut sa distance sa nekih 30-tak metara, lopta vara mladog Pejića i završava njemu iza leđa, 2 - 1.
S tim rezultatom se otišlo na odmor.

Nastavak nam donosi koliko toliko izjednačenu igru. Redale su se šanse i na jednoj i na drugoj strani. Zvonile su i prečke i stative.
Sredinom drugog poluvremena gosti su se izborili za korner, loša reakcija naše odbrane, do lopte prvi stižu gosti te dolaze do izjednačenja.
Nasi momci shvativši da su prokockali ozbiljnu prednost ubacuju u brzinu više. Protivnik je ponovo bio satjeran u ćošak. Napadi su išli i sa lijeve i sa desne strane kao i kroz sredinu. Jedan takav napad nas kapiten Vidović kruniše pogotkom. Prima loptu na sredini terena, daje je sam sebi u prostor, pretrčava odbranu i loptu od stative plasira u gol, Dejan Vidović 3 - 2.

Gostima želimo svu sreću u nastavku sezone.

Sudijska trojka na vrhunskom nivou.

Preuzeto sa FB stranice FK Mladost Dobrinja.

0 коментара :

Постави коментар

Kalendar

Одржана свечана академија и отворен 19. „Видовдански сабор“

У Горњој Слатини код Шамца синоћ је одржана свечана академија поводом Видовдана и отворен традиционални 19. "Видовдански сабор". Г...

Popularni postovi