Pretraga

Arhiva članaka

23. октобар 2022.

Budućnost - Mladost D 1-1

U Gornjoj Slatini, u utakmici 12. kola PFL Modriča-Šamac, Budućnost i Mladost iz Dobrinje su podijelili bodove.

Utakmica na visokom nivou sa mnogo lijepih poteza, čvrsta muška igra, jednom riječju igrao se odličan fudbal!

Već u 5. minutu gosti postižu pogodak preko Mihaila Panića ali gol je poništen zbog ofsajda. Pred kraj prvog poluvremena majstorija u izvedbi gostujućeg kapitena Dejana Vidovića. Preciznom dijagonalom Kojić ga pronalazi na drugoj strani, Vidović se u prijemu oslobađa svog čuvara, šutira i pogađa gornji lijevi ugao. Postiže izvanredan pogodak koji je aplauzom bio pozdravljen od svih prisutnih gledalaca. S tim rezultatom se otišlo na odmor.

Drugo poluvrijeme donosi nešto drugačiji odnos snaga na terenu. Budućnost baca sve karte u napad i preuzima inicijativu na sredini terena. Vladalo je opsadno stanje pred gostujućim golom ali bez značajnih prilika za gol. Svi udarci su završavali pored gola ili u rukama gostujućeg vratara.
Imala je i Mladost svojih prilika iz kontranapada. Najznačajniju priliku je imao Zoran Lukić kada izlazi sam pred golmana ali loptu šalje visoko preko gola.
Pred kraj utakmice domaća ekipa je izborila prekršaj na ivici kaznenog prostora. Nakon šuta lopta prolazi kroz zid i završava u golu. Strijelac Danijel Vuksanović.

Na kraju podjela bodova, najrealniji završetak utakmice!
Izvor: FB Mladost Dobrinja

0 коментара :

Постави коментар

Kalendar

Одржана свечана академија и отворен 19. „Видовдански сабор“

У Горњој Слатини код Шамца синоћ је одржана свечана академија поводом Видовдана и отворен традиционални 19. "Видовдански сабор". Г...

Popularni postovi