Pretraga

Arhiva članaka

22. август 2021.

Zvijezda samo do boda

U Gajevima, u 1. kolu Područne lige Modriča-Šamac sastali su se domaća Crvena zvijezda i Dobor iz Modriče. Utakmica je završena neriješenim rezultatom 4:4.

Utakmica puna preokreta, lijepih golova, bezbroj šansi i dva neiskorištena penala domaće ekipe.

Gosti su poveli u 3. minuti golom Ćirkovića. Zvijezda uzvraća u 18. minuti, posle lijepe kombinacije, gol postiže M. Savić. Gosti ponovo postižu pogodak u 25. minuti, strijelac Dudić. S tim rezultatom završeno je 1. poluvrijeme.


Drugo poluvrijeme počinje kaznenim udarcem za domaću ekipu. Božanovićev loše izveden udarac brani golman gostujuće ekipe Bradašević. Tek što je ušao u igru Milan Savić poravnava rezultat na 2:2. Gosti u 58. minuti ponovo dolaze do prednosti i ponovo je strijelac Ćirković. Nakon toga šanse su se redale na obe strane ali strijelci danas nisu bili raspoloženi. U 68. minuti novi kazneni udarac za domaću ekipu, izvođač je promijenjen ali rezultat nije. Udarac Zorana Mojić završava pored stative. Gosti to kažnjavaju u 79. minuti trećim golom Ćirkovića. Imali su gosti još nekoliko šansi da završe ovu utakmicu i u Dobor se vrate s punim plijenom ali sve ukazane prilike su prokackali. I kako to u fudbalu često biva slijedila je kazna. U dva minuta u samom finišu utakmice Zvijezda postiže dva gola. Prvo, u 87. minuti P. Savić smanjuje rezultat na 3:4, a zatim u 89. Z. Mojić spašava bod na domaćem terenu.

Sve u svemu fina utakmica, imalo se šta vidjeti.

O suđenju ćemo drugi put, da ne kvarimo dojam.


0 коментара :

Постави коментар

Kalendar

Одржана свечана академија и отворен 19. „Видовдански сабор“

У Горњој Слатини код Шамца синоћ је одржана свечана академија поводом Видовдана и отворен традиционални 19. "Видовдански сабор". Г...

Popularni postovi