Pretraga

Arhiva članaka

18. август 2019.

Komšijski derbi pripao Borcu

Komšijski derbi pripao je fudbalerima šamačkog Borca. Bolje reći, Mladosti iz Donje Slatine "presudila" su dvojica bivših fudbalera, Čaušević i Džafić.

Gosti iz Šamca stižu do prednosti već u 6. minuti preko Milićevića. Domaći prave preokret u samo dva minuta. Najprije je, u 27. minutu, Nemanja Ilić izjednačio, da bi minut kasnije, Vujanić zatresao svoju mrežu.
Mogli su domaći da steknu veliku prednost, ali Hasić nije realizovao najstrožiju kaznu u 37. minutu. Kazna stiže minut kasnije, kada je Čaušević uspio da savlada golmana Lakića za 2:2, a tim rezultatom se otišlo i na odmor.

U nastavku obje ekipe su pokušavale da stignu do pobjedničkog gola, a to je, na kraju, uspjelo gostima i to preko Džafića u 83. minutu i pobjede vrijedne tri boda.

Šamčani su se na ovaj način djelimično revanširali Mladost za proljećni poraz u prošloj sezoni, koji je umnogome odredio prvaka. Bio je ovo ujedno i debi Borca, Mitra Lukića, koji je uspio da nadmudri svoga mlađeg kolegu Magazina.

Sudijska trojka na čelu sa Markom Maksimović iz Modriče odlično je obavila svoj posao.

MLADOST — BORAC (Š) 2:3 (2:2)

Strijelci: 0:1 Milićević (6), 1:1 N. Ilić (27), 2:1 Vujanić (autogol, 28), 2:2 Čaušević (38), 2:3 Džafić (83).
Stadion: FK “Mladost" u Donjoj Slatini. Gledalaca: 200. Sudija: Marko Maksimović (Modriča).
Žuti kartoni: D. liić, Mišić, Hasić, N. Ilić (Mladost), Vujanić, Čaušević, Čosović (Borac).

MLADOST: Lakić, Limić, D. Ilić, Hasić, Simeunović (od 60. Maslić), Mišić (od 75. Popović), Petruljević. Petrović (od 46. Ristić), N. Ilić, Čeliković, Perić. Trener: Bojan Megazin.

BORAC: Đurić, Dujmušić (od 85. Ignjatović), Džafić, Čaušević, Vujanić, Milićević (od 80. Pivašević), Maksimović,Ćosović, M. Ilić, Zurapović. Bijelić. Trener: Mitar Lukić.

Izvor: pravda.bl

0 коментара :

Постави коментар

Kalendar

Одржана свечана академија и отворен 19. „Видовдански сабор“

У Горњој Слатини код Шамца синоћ је одржана свечана академија поводом Видовдана и отворен традиционални 19. "Видовдански сабор". Г...

Popularni postovi