Pretraga

Arhiva članaka

18. август 2019.

Budućnost startovala peticom

Budućnost je na startu ovogodišnje sezone ubjedljivo pobijedila ekipu Poleta iz Podnovlja. Gosti su pružali otpor samo u prvom poluvremenu, dok su u drugom poluvremenu potpuno razbijeni doživjeli visok poraz.

Počelo je odlično za Budućnost, u 6. minuti prekršaj gostujućeg igrača na Miriću u kaznenom prostoru gostiju sudija je kaznio penalom koji je realizovao Mirić . Gosti su došli do izjednačenja u 30. minuti, nakon loše reakcije odbrambene linije Budućnosti, vješto i spretno gol postiže Nikola Slijepčević. Po sparnom i teškom vremenu za igru to je bilo sve u prvom poluvremenu.

U drugom poluvremenu, vrijeme se malo poboljšalo a poboljšala se i Budućnost. Krenula je jače i odlučnije da dođe do pobjede. U 52. minuti, golman domaće ekipe Brestovac odigrava nešto kraću loptu prema saigraču, dobro to prati Nenad Pajić presijeca lotu i odličnim udarcem pogađa gol gostiju. U 71. minuti udarac Radulovića sa velike daljine zakača igrača gostiju Bašića i završava u gostujućem golu. U 74. minuti, gužvu u šesnaestercu gostiju koristi Karanović i postiže pogodak za 4:1. Gosti su mogli smanjiti rezultat u 77. minuti, nakon neopreznog starta Lazara Ostojića, kazneni udarac nije iskoristio Branislav Đekić. Drugi kazneni udarac u 80. minuti za domaću ekipu nakon igre rukom gostujućeg defanzivca u svom kaznenom prostoru u gol je ponovo pretvorio Mirić.

Zaslužena pobjeda Budućnosti koja sledeće kolo dočekuje ekipu Borca iz Bosanskih Lužana.


0 коментара :

Постави коментар

Kalendar

Одржана свечана академија и отворен 19. „Видовдански сабор“

У Горњој Слатини код Шамца синоћ је одржана свечана академија поводом Видовдана и отворен традиционални 19. "Видовдански сабор". Г...

Popularni postovi