Pretraga

Arhiva članaka

28. октобар 2018.

Karanovac - Mladost 1:2

Ono čega su se najviše pribojavali u Karanovcu, dogodilo se!

Mladost iako ove jeseni daleko ispod svog nivoa, još jednom je pokazala da je i te kako nezgodna ekipa, i sa vrućeg gostovanja na “Šljunkari" za Donju Slatinu vratili su se sa tri velika boda (1:2)!

Ovim porazom izabranici trenera Ranka Stanarevića ostali su na trećoj poziciji sa tri boda manje od lidera iz Šamca, dok je Mladost ponovo u igri, i pri vrhu, jer su na petoj poziciji sa 19 bodova.

Sveje krenulo odlično po domaćina koji je već u trećoj minutu preko najboljeg strijelca Miloševića došao u prednost (1:0). međutim, gosti ekspresno preko svog najboljeg strijelca Džafera Džafića brzo vraćaju stvari u egal. Nije prošlo ni 7-8 minuta. a većje bilo 1:1!

U nastavku susreta domaćin kreće na sve ili ništa i kako to obično biva, ostaje na ništa, jer je Kadić pogodio u 54. minutu za 1:2. Drugi uzastopni poraz tima iz Banjaluke, pomalo neočekivan, ali zaslužen, dok su gosti još jednom pokazali da su skup odličnih pojedinaca koji nekada znaju odlično djelovati i kao kolektiv.

KARANOVAC - MLADOST (DS) 1:2 (1:1)

Strijelci: 1:0 Milošević (3), 1:1 Džafić (8), 1:2 Kadić (54).
Stadion: "Šljunkara". Gledalaca: 100. sudija: Velibor Gigović.
Pomoćnici: Dragan Kesić i Branislav Todorović (svi iz Gradiške).
Delegat: Siniša Stojičić (Laktaši). Kontrolor: Dalibor Anđić (Prijedor).
Žuti kartoni: Tomićić (Karanovac), Petruljević, Rakić i Mišić (Mladost).

Karanovac: Pupovac, Ducanović, Milošević, Tomičić (od 85. Dedić), Aleksić, Vuković (od 22. Bojanić), Milosavljević (od 16. Ševarika), Grujić, Banović, Đukarić i Šteković.

Mladost (DS): Rakić, Kadić, Paležnica, Petruljevíć, Limić (od 90. Stefanović), Čaušević, Mišić (od 85. Pajić), Jović, Džafić, Perić i Mićić.

pravdabl.com

0 коментара :

Постави коментар

Kalendar

Одржана свечана академија и отворен 19. „Видовдански сабор“

У Горњој Слатини код Шамца синоћ је одржана свечана академија поводом Видовдана и отворен традиционални 19. "Видовдански сабор". Г...

Popularni postovi