Pretraga

Arhiva članaka

14. октобар 2018.

Humanitarno veče "Svim srcem za Helenin hod"

U Gornjoj Slatini, 14.10.2018. godine održano je humanitarno veče pod nazivom "Svim srcem za Helenin hod". Humanitarno veče je održano s ciljem prikupljanja novca za liječenje Helene Sekulić, djevojčice koja ima problema sa hodom i kojoj je hitno potrebna operacija u inostranstvu.

Koncert su organizovali: SPKD "Prosvjeta" Srednja Slatina, Udruženje za pomoć licima sa posebnim potrebama Šamac uz pomoć mjesnih zajednica sa područja Slatina i Gajeva.

Na koncertu su učestvovali: SPKD "Prosvjeta" Srednja Slatina, KUD "Posavina" Crkvina, SPKD "Prosvjeta" Obudovac, Plesni klub "Princes", Virus bend i učenici OŠ "Gornja Slatina".

Organizatori su zadovoljni posjetom mada su se nadali i većoj. Bilo je negdje oko 200 posjetilaca i prikupljeno je 1160 KM.

Na kraju programa roditelji male Helene su se zahvalili posjetiocima na pomći i izrazili nadu da će planirana operacija uskoro biti i uspješno urađena.

0 коментара :

Постави коментар

Kalendar

Одржана свечана академија и отворен 19. „Видовдански сабор“

У Горњој Слатини код Шамца синоћ је одржана свечана академија поводом Видовдана и отворен традиционални 19. "Видовдански сабор". Г...

Popularni postovi