Pretraga

Arhiva članaka

1. октобар 2023.

Dramatična pobjeda FK Budućnost nad Slogom 73

U petom kolu PF Lige Modriča-Šamac, FK “Budućnost” je na svom terenu u Gornjoj Slatini savladala Slogu 73 rezultatom 4:2. Utakmica je bila dramatična, puna preokreta i golova, prava šteta  što joj je prisustvovalo samo tridesetak gledalaca.

Utakmicu je počela kaznenim udarcem za domaću ekipu u 7. minuti, koju je I. Smiljić pretvorio u pogodak. U drugom poluvremenu Budućnost je nastavila sa dobrom igrom i pritiskom na gostujuću odbranu što je rezultiralo golom N. Pajića u 52. minuti. Nakon toga slijedi potpuni preokret utakmice, za samo desetak minuta Sloga poravnava rezultat na 2:2, prvo u 61. minuti gol postiže M. Grahovac a zatim i D. Damjanović u 70. minuti. Ipak Budućnost se "prestrojila u hodu", podigla igru na viši nivo i uspjela do kraja utakmice dati još dva gola. U 70. minuti M. Gajić  ponovo je doveo Budućnost u prednost od 3:2 a utakmicu je zaključio M. Avrić golom u 90.

Sudija utakmice Goran Pavić dobro je osudio utakmicu, pokazao je dva žuta kartona i to oba domaćoj ekipi.

Ovom pobjedom, FK “Budućnost” je ostala na prvom mjestu tabele sa 12 bodova, a naredno kolo gostuje u Srpskoj Tišini.

0 коментара :

Постави коментар

Kalendar

Одржана свечана академија и отворен 19. „Видовдански сабор“

У Горњој Слатини код Шамца синоћ је одржана свечана академија поводом Видовдана и отворен традиционални 19. "Видовдански сабор". Г...

Popularni postovi