Pretraga

Arhiva članaka

8. октобар 2023.

Crvena zvijezda slavila protiv Bratstva sa 4:1

Crvena zvijezda iz Gajeva je u šestom kolu PFL Modriča-Šamac pobijedila Bratstvo iz Donje Dubice sa 4:1 na svom stadionu Svete Petke.
Domaćin je već u prvom poluvremenu riješio pitanje pobjednika, postigavši tri gola u razmaku od 15 minuta.

Prvi gol za Crvenu zvijezdu je dao I. Božanović u 13. minutu, kada je iskoristio odbijenu loptu nakon šuta G. Mijanića i poslao je u mrežu. Mijanić nije dugo čekao na svoj pogodak, već je u 19. minutu duplirao prednost domaćina. Božanović je u 28. minutu postigao svoj drugi gol na utakmici. Jedini gol za Bratstvo je postigao R. Kalabić u 17. minutu iz kaznenog udarca.
Međutim, to nije bilo dovoljno da se ugrozi pobjeda domaćina, koji su u drugom poluvremenu kontrolisali igru i postigli još jedan gol u 76. minutu, strijelac F. Halilović.

Sudija Šenan Baltić iz Modriče je pokazao samo jedan žuti karton na utakmici, i to R. Kalabiću iz Bratstva u 42. minutu, zbog simuliranja prekršaja.

Ovom pobjedom, Crvena zvijezda je zadržala drugo mjesto na tabeli sa 12 bodova i zaostaje za prvoplasiranoj Budućnosti tri boda. Već sledeće kolo Gajevljani idu u Slatinu na utakmicu koja će odlučiti jesenjeg prvaka ove lige.

0 коментара :

Постави коментар

Kalendar

Одржана свечана академија и отворен 19. „Видовдански сабор“

У Горњој Слатини код Шамца синоћ је одржана свечана академија поводом Видовдана и отворен традиционални 19. "Видовдански сабор". Г...

Popularni postovi