Pretraga

Arhiva članaka

16. јун 2018.

Mladost gospodari Posavinom!

Fudbaleri Mladosti iz Donje Slatine pobjednici su Opštinskog Kupa Šamac za sezonu 2018! U finalu su savladali Borac sa 2:1, i tako pokazali još jednom koje gospodar ovog dijela Posavíne.

Finalni duel odigran je na Gradskom stadionu u Šamcu pred oko 300 gledalaca, a cijeli tok meča pratilo je veliko nevrijeme. Međutim, to nije smetalo igračima obje ekipe da prikažu dopadljivu predstavu.

Borac je poveo golom Simeunovića u 15. minutu, ali Mladost se vratila preko Džañća u 43. minutu. Konačan rezultat postavio je Hasić u 62. minutu. Treba izdvojiti još po jednu priliku na obje strane, atraktivan pokušaj Džañća makazicama, ali lopta završava na stativi, dok je Borac zaprijetio preko Maksimovića, ali njegov udarac sa 10 metara iskosa sa desne strane zaustavlja čuvar mreže gostiju.

Tim iz Donje Slatine tako je za manje od dva mjeseca dva puta slavio u Šamcu, u Prvenstvu je bilo ubjedljivih 3:0. Ovaj put nešto teže, ali zasluženo 2:1, pa s pravom nose epitet gospodara Posavine.....

Izvor: pravdabl.com

0 коментара :

Постави коментар

Kalendar

Одржана свечана академија и отворен 19. „Видовдански сабор“

У Горњој Слатини код Шамца синоћ је одржана свечана академија поводом Видовдана и отворен традиционални 19. "Видовдански сабор". Г...

Popularni postovi