Pretraga

Arhiva članaka

28. април 2014.

Budućnost bliža III ligi


Pobjedom nad Hajdukom iz Kožuha, u nedjelju, 27.4.2014. godine, Budućnost je napravila korak bliže ka plasmanu u III ligu. 
Utakmica se igrala u okviru 21. kola, Područne lige Doboj.

Budućnost, poučena iskustvom iz prošlog kola, kiksom protiv Sloge iz Jakeša, ušla je u utakmicu ozbiljno i sa odlučnom namjerom da grešku ne ponovi.

Prvo poluvrijeme, domaća ekipa je u potpunosti kontrolisala igru, imala dobar ritam i stvorilia nekoliko polušanasi ali do prednosti je došla tek u  42. minuti, golom Danijela Vuksanovića.

Drugo poluvrijeme je bilo slično prvom, samo što su strijelci domaćih bili raspoloženiji i rutinski utakmicu riješili u svoju korist. Prvo je u 57. minuti V. Bosić postigao pogodak, zatim u 68. Đukić iz kaznenog udarca i na kraju Smiljić u 74. minuti. Gorčinu poraza gosti su ublažili golom u 89. minuti a strijelac je bio Đurić.

Budućnost je ovom pobjedom ostala prva na tabeli sa dva boda prednosti ispred Poleta iz Broda i četiri više od Zadrugara iz Sijekovca. 
Sledeće kolo Budućnost gostuje u Osinji a Polet je domaćin Mladosti iz Dobrinje.

BUDUĆNOST - HAJDUK  4:1 (1:0)

Strijelci: 1:0 Danijel Vuksanović (42), 2:0 V. Bosić (57), 3:0 Đukić (68 k.u.), 4:0 Smiljić (74) i 4:1 Đurić (89).
Stadion: FK  "Budućnost", Gornja Slatina.
Gledalaca: 100.
Sudije: Dejan Mitrović, Dejan Danilović i Goran Dragojlović.
Žuti kartoni: Ristić, Danijel Vuksanović, Marko Gajić i Đukić (Budućnost), Dalibor Starčević, S. Gostić, Trifunović i Nikić (Hajduk).

BUDUĆNOST: Tuzlaković, M. Avrić, V. Bosić, A. Avrić, Miloš Gajić (od 70. min. Marko Gajić), Ristić (od 55. min. Kostić), Radulović, Đukić, Smiljić, Danijel Vuksanović (od 80. min. Todorović), Dragan Vuksanović. Trener: Milan Gajić.


HAJDUK: Božić, Darko Starčević, Trifunović, Delić, Živanović, Dalibor Starčević (od 73. min. Simić), Savić, Nikić, Jović (od 46. min. Tutnjević), Andrić (od 46. min. Đurić), S. Gostić. Trener: Nenad Mitrović.


Igrač utakmice: Danijel Vuksanović (Budućnost).

0 коментара :

Постави коментар

Kalendar

Одржана свечана академија и отворен 19. „Видовдански сабор“

У Горњој Слатини код Шамца синоћ је одржана свечана академија поводом Видовдана и отворен традиционални 19. "Видовдански сабор". Г...

Popularni postovi