Pretraga

Arhiva članaka

1. април 2014.

Zoran Pajić, naše gore list



Zoran Pajić, libero Avondale Heigts Soccer Cluba iz Melburna, premijerligaša države Viktorije, Australija, još jedan je u nizu kvalitetnih fudbalera porijeklom iz Slatine. Zoran je rođen 1984. godine u Brčkom. Prve fudbalske korake napravio je na Gradskom stadionu u Šamcu gdje je živio do 1994. godine.

Iako posvećen školovanju i profesionalnoj karijeri, primoran da ljubav prema fudbalu potisne u drugi plan, uspio je i da odigra desetak uspješnih sezona u raznim ligama u Australiji. Igrao je za Altonu east Feniks, George Cross, West Gate (Sinđelić) i Werrebee City. U svim klubovima u kojima je igrao, Zok kako su ga zvali bio je miljenik  trenera, saigrača i publike.

Zoran nije samo usješan fudbaler, već je i mlada, visoko obrazovana osoba i uspješan psiholog. Osim toga bavi se novinarstvom i fotografijom. Trenutno radi na pripremi doktorske disertacije iz oblasti medija i komunikacija.

Igrajući fudbal, nastavio je porodičnu tradiciju, otac Momir više godina branio je boje slatinske Sloge a igrao je i za Budućnost iz Gornje Slatine, Crvenu zvijezdu iz Gajeva  i Jedinstvo iz Crkvine.

1 коментар :

  1. Niste nas obavijestili dokle se stiglo sa doktorskom disertacijom i da li smo dobili relativno mladoga doktora nauka?Da ne bude po onoj Branka Radičevića:"Mnogo hteo mnogo započeo,čas umrli njega je pomeo"?????

    ОдговориИзбриши

Kalendar

Одржана свечана академија и отворен 19. „Видовдански сабор“

У Горњој Слатини код Шамца синоћ је одржана свечана академија поводом Видовдана и отворен традиционални 19. "Видовдански сабор". Г...

Popularni postovi