Pretraga

Arhiva članaka

3. март 2014.

Budućnost - Mladost (DS) 1:6


               
U subotu, 01.02.2014. godine, u okviru I kola Kupa RS, OFS Šamac, u Gornjoj Slatini sastali su se domaća Budoćnost i Mladost iz Donje Slatine. U iščekivanju utakmice Mladost je važila za favorita a Budućnost, željna dokazivanja, nadala se trijumfu protiv renomiranog rivala.

Budućnost je bolje otvorila utakmicu ali nije uspjela dvije izgledne prilike konkretizovati pogotkom. Početna inicijativa i velika želja kod domaćih igrača sve više je splamsavala kako je utakmica odmicala. Mladost je uspjela da sredi svoje redove i da nametne svoj ritam i način igre. U 27. minuti iz slobodnog udarca i veoma loše reakcije domaćeg vratara Mladost je došla do prednosti.

U drugom poluvremenu, za Mladost, sve je "leglo". Dominaciju u fizičkoj pripremljenosti a neosporno i u kvalitetu gosti su pretvorili u katastrofu domaćih. Sve češće, odbrana domaćih reagovala je loše ali u tim trenucima utakmice strijelci gostiju nisu bili na nivou. Trener domaćih pokušao je izmjenama da malo popravi situaciju ali sve se i završilo na pokušaju. 
Od 70. pa do 82. minuta, Mladost je pet puta pogodila mrežu. 
I Budućnosti je to pošlo za "nogom" u 83. minuti.

Ljubitelji fudbala mogli su da uživaju samo u prvom poluvremenu.

BUDUĆNOST - MLADOST  1:6 (0:1) 

Strijelci: Domaći: Todorović (80 k.u.);

             Gosti: Huseinbašić (27, 82), Simeunović (70), Zorić (71), Pavlović (75), Mićić (80 k.u.).
Gledalaca: oko 100. 
Sudije: Bojan Goranović, Zlatko Mirić, Mirko Mirić. 
Žuti kartoni: Todorović, Avrić, Mokrić, Savičić (Budućnost); D. Ilić, Mićić, Simeunović, M. Ilić (Mladost). 

BUDUĆNOST: Tuzlaković, Smiljić, Savičić (od 76. min. Vuksanović D.), Todorović, Avrić, Radić, Gajić (od 64. min. Kostić), Đukić, Mokrić, Ristić (od 49. min. Bosić), Vuksanović. Trener: Milan Gajić. 


MADOST: Lakić, Pavlović, D. Ilić, Huseinbašić (od 85. min. Dejić) , Mićić, Pezerović, N. Ilić (od 46. min. Gibić) , M. Ilić (od 46. min. Karanović), Simeunović, Zorić, Tomašević. Trener: Nema.


Igrač utakmice: Nermin Huseinbašić (Mladost).

0 коментара :

Постави коментар

Kalendar

Одржана свечана академија и отворен 19. „Видовдански сабор“

У Горњој Слатини код Шамца синоћ је одржана свечана академија поводом Видовдана и отворен традиционални 19. "Видовдански сабор". Г...

Popularni postovi