Pretraga

Arhiva članaka

25. март 2014.

Akcija na uređenju škole


U skladu sa dogovorom, direktorice škole, roditelja i mjesne zajednice, u nedjelju 23. marta 2014. godine organizovana je akcija na uređenju škole.

Da podsjetimo, dogovoreno je da roditelji urade pripremu za građevinske radove, opština obezbjedi materijal a da se izvođenje radova plati novcem koji bi se prikupio donacijama.

Akciji se odazvalo oko tridesetak mještana a učestvovali su i učenici sa svojom učiteljicom Jovanom Ranković. Direktorica škole, Milena Jovanović koja se takođe odazvala akciji, nije krila zadovoljstvo organizacijom akcije, odazivom mještana i poslom koji je urađen.

Osim pripremnih radova urađeno je jako mnogo na uređenju prostora oko škole. Kreativnosti i ideja za uređenje bilo je na pretek. Većina ih je i realizovana.
Organizovan je i zajednički ručak za sve učesnike.

 
"Realizacija ovoga projekta ide dosta dobro, roditelji su odradili pripremu za građevinske radove, opština je obezbjedila materijal a prikupljanje donacija za izvođenje radova je i toku", rekao je predsjednik mjesne zajednice, Cvijan Pajić.


Mještani našeg sela su još jednom pokazali da uprkos teškoćama i problemima u kojima žive, složni, znaju i mogu ih rješavati.

Više slika: ovdje.

0 коментара :

Постави коментар

Kalendar

Одржана свечана академија и отворен 19. „Видовдански сабор“

У Горњој Слатини код Шамца синоћ је одржана свечана академија поводом Видовдана и отворен традиционални 19. "Видовдански сабор". Г...

Popularni postovi