Pretraga

Arhiva članaka

25. фебруар 2014.

Sastanak Švajcaraca


Na sastanku održanom u Suhr-u kod Aarau-a, 22. februara 2014. godine, sastali smo se kao i uvijek da pripremimo i organizujemo predstojeće Slatinske susrete. Razmotrili smo i aktuelnosti vezane za dvije akcije koje su u toku. 

Predana je kasa budućem domaćinu Joci Kertiću i date su mu instrukcije kako je najbolje organizovati naše susrete. Upoznali smo ga i detaljnije sa odredbama Statuta Slatinskih susreta.

Ove dvije akcije koje su u toku nemaju nikakve veze sa Slatinskim susretima i novac se prikuplja po posebnom sistemu a ne iz postojeće kase.

Druga tema bila je postavljanje krstova. Akcija uveliko traje, kalupi su gotovi i čekamo toplije vrijeme da sve to realizujemo. Trebali bi da sve završimo do Vaskrsa. Kalupi ostaju u našem vlasništvu, tako je dogovoreno. Krstovi će biti postavljeni u sva četiri sela Slatinske parohije, a krajnji rok za prikupljanje novca je 20. mart 214. godine.

Akcija "najljepše dvorište", sve ostaje po ranijem dogovoru, tj. kako piše na stranici.

Donesena je odluka da ubuduće svake godine poklonimo paketiće za najmlađe u našoj parohiji i to jedinstveno.

Joco Kertić, domaćin 11. Slatinskih susreta

Sa sajta: www.slatina.ch

0 коментара :

Постави коментар

Kalendar

Одржана свечана академија и отворен 19. „Видовдански сабор“

У Горњој Слатини код Шамца синоћ је одржана свечана академија поводом Видовдана и отворен традиционални 19. "Видовдански сабор". Г...

Popularni postovi