Pretraga

Arhiva članaka

1. новембар 2023.

Od bakterija do frizura

Ovaj put iz naše škole predstavljamo vam dvije aktivnosti koje su bile aktuelne ove sedmice. 

Prva aktivnost je bila izložba radova učenika 7. i 8. razreda na temu bakterijske ćelije biljaka i životinja, kao nekih praživotinja poput amebe, paramecijuma, zelene euglene i volvoksa. 

Bili smo u prilici da vidimo kako su mladi istraživači prikazali svoje znanje i kreativnost. Učenici su koristili različite materijale i tehnike da naprave svoje radove. Bilo je veoma zanimljivo i poučno vidjeti njihove radove i čuti njihova objašnjenja.


        

Druga aktivnost pod nazivom "Zanimanje roditelja", koja je namijenjena učenicima prvog razreda, je bila realizovana u saradnji sa roditeljima. Cilj ove aktivnosti je da djeca upoznaju različita zanimanja koja obavljaju njihovi roditelji i da se zainteresuju za njih. 

U goste su došli majstor, domar i dvije mame frizerke, koji su djeci pokazali šta rade i kako im mogu pomoći. Djeca su bila oduševljena i aktivno učestvovala u pravljenju frizura, popravljanju stvari i čišćenju prostorija. Ova aktivnost je bila veoma korisna i zabavna za djecu, ali i za roditelje i nastavnike.

0 коментара :

Постави коментар

Kalendar

Одржана свечана академија и отворен 19. „Видовдански сабор“

У Горњој Слатини код Шамца синоћ је одржана свечана академија поводом Видовдана и отворен традиционални 19. "Видовдански сабор". Г...

Popularni postovi