Pretraga

Arhiva članaka

20. септембар 2017.

Stokić pogodio za eliminaciju Zrinjskog

Fudbaleri Sloge iz Simin Hana napravili su najveće iznenađenje u šesnaestini finala Kupa BiH izbacivši Zrinjski nalon što su pred 1.500 gledatelja slavili 1:0

Sloga je bolje otvorila utakmicu. Mirel Ibrahimović uputio je udarac u prvoj minuti, ali je odbranio Bandić. Potom je sa druge strane prijetio Tonči Kukoč, ali lopta odlazi preko gola. Najbolju priliku u prvom poluvremenu imao je Ognjen Todorović, kada je za malo lopta prošla pored gola.

Do kraja poluvremena Sloga je prijetila preko Joce Stokića, ali Bandić je ponovo bio na mjestu. Pogodak je viđen u 60.minuti, a Joco Stokić pogodio je s penala. Zrinjski je potom imao dvije dobre prilike preko Harisa Handžića, no nije bilo promjene rezultata. Sloga je u 72.minuti imala priliku potpuno dotući Zrinjski.

U sjajnoj se šansi našao Mirel Ibrahimović. Svi su već vidjeli loptu u golu, ali onda je pogodila tek spoljni dio mreže.

Do kraja meča, Zrinjski je pokušavao doći do izjednačenja, ali bezuspješno i Sloga je ostvarila hsitorijski rezultat i plasman u osminu finala Kupa BiH.

Sloga – Zrinjski 1:0 (Stokić 62'(p))

Izvor: sportske.ba

0 коментара :

Постави коментар

Kalendar

Одржана свечана академија и отворен 19. „Видовдански сабор“

У Горњој Слатини код Шамца синоћ је одржана свечана академија поводом Видовдана и отворен традиционални 19. "Видовдански сабор". Г...

Popularni postovi