Pretraga

Arhiva članaka

8. јун 2015.

Maturanti, generacija 2000


U petak,  5. juna 2015, godine u Gornjoj Slatini održano je matursko veče osnovaca. Slavljenici su bili učenici koji su završili osnovnu školu, rođeni 2000. godine. Razred je pohađao 21 učenik. Razredni starješina bio je nastavnik Slobodan Đurić. Ovoj generaciji razredni starješina bio je i nastavnik Gojko Milinković.

Svečana povorka maturanata, nastavnika, roditelja i rodbine tradicionalnu šetnju započela je ispred škole, položila cvijeće na spomenike i uputila se ka crkvi gdje je održana prigodna molitva. 

Nakon toga održana je svečana sjednica, na kojoj su uručena priznanja i nagrade. Direktorica škole, Cvijeta Jović, rekla je da se radi o dobroj generaciji, da je prosječna ocjena ovoga razreda 3,43. Sa odličnim uspjehom školu je završilo 3 učenika, sa vrlo-dobrim 3 učenika i sa dobrim 15 učenika.
Učenik generacije je Stanko Lukić. Vukovu diplomu dobio je i učenik Nedeljko Šavija. Posebne diplome dobili su takođe ova dva učenika, Stanko za istoriju a Nedeljko za informatiku i likovno stvaralaštvo. Odličnim uspjehom školu je završila i učenica Jovana Ilić. Nagrađenima kao nagrade uručene su lijepe knjige.

Svečanost je nastavljena zabavom maturanata.

Rastali su sa porukom ispisanom na njihovom panou: "Uspomene mladih dana nikad, nikad proći neće."

Sastanak generacije je 2025. godine.

0 коментара :

Постави коментар

Kalendar

Одржана свечана академија и отворен 19. „Видовдански сабор“

У Горњој Слатини код Шамца синоћ је одржана свечана академија поводом Видовдана и отворен традиционални 19. "Видовдански сабор". Г...

Popularni postovi