Pretraga

Arhiva članaka

26. јун 2015.

Прскање комараца


ОБАВЈЕШТЕЊЕ ЗА ГРАЂАНЕ И ПЧЕЛАРЕ

Дана, 27.06.2015. године (субота), у вечерњем термину од 20:00 до 23:00 часова и наредног дана 28.06.2015. године (недјеља) у јутарњем термину од 04:00 до 06:30 часова (ради заштите здравља грађана), предузеће за санитарно – еколошку заштиту „ЕКО БЕЛ“ д.о.о. из Лакташа, на територији општине Шамац ће извршити акцију сузбијања одраслих форми комараца са земље.

Акцијом ће бити обухваћени: градско подручје Шамац, Засавицa, Обудовац I и II, Доњи и Горњи Хасић, Писари, Крушково Поље, Горња и Доња Црквина, Турсиновац, Жандрак, Шкарић, Слатине, Гајеви, Корница, Лугови, Насип, избјегличко насеље према Писарима, Ушће Босне, Баткуша, Ново Село, Гребнице и Брвник.

Упозоравају се пчелари да у наведене дане у дефинисаним терминима предузму све потребне мјере за заштиту пчела, а оне се састоје у наткривању пчелињих друштава картоном или другим приручним средствима.

У случају лоших временских услова грађани ће путем средстава информисања бити на вријеме обавјештени о накнадном термину акције.

Директор
Владимир Шушњар

0 коментара :

Постави коментар

Kalendar

Одржана свечана академија и отворен 19. „Видовдански сабор“

У Горњој Слатини код Шамца синоћ је одржана свечана академија поводом Видовдана и отворен традиционални 19. "Видовдански сабор". Г...

Popularni postovi