Pretraga

Arhiva članaka

11. новембар 2013.

Crvena zvijezda - Željezničar 3 : 2

Na oproštaju od ovogodišnje jesenje sezone, fudbaleri Crvene zvijezde pobijedili su dobojski Željezničar sa 3:2, u jednoj zanimljivoj utakmici. 

Već u prvom napadu, najbolji akter susreta, Milan Simeunović trese mrežu golmana Lukića, da bi već u 7. minutu, izjednačio mladi Stefan Ilić. Milan Simeunović je u 17. minutu doveo svoju ekipu u vođstvo od 2:1, da bi kapiten Milan Mojić u 25. minutu, povećao na 3:1. 
U 46. minutu, gosti su imali najstrožu kaznu. Međutim, golman Crnjaković je "pročitao" iskusnog Olivera Cvijetića i sačuvao svoj gol. Ipak, Cvijetić se iskupio za promašeni penal u 70. minutu, kada je postavio konačnih 3:2.

Gajevljani su imali furiozan kraj sezone, jer su u proteklih 6 susreta, upisali 5 uzastopnih pobjeda, uz jedan remi, a sezonu su otvorili sa četiri uzastopna poraza. Na kraju su završili na osmom mjestu sa 19 bodova, dok je Željezničar okončao jesen na trećem mjestu sa 24 boda.
U odličnu utakmicu uklopile su se i sudije iz Modriče, glavni Igor Simić i njegovi pomoćnici Siniša Žerić i Dragan Stojanović.

Prije utakmice, minutom ćutanja, odata je pošta bivšem fudbaleru Crvene zvijezde, Dušanu Džombiću, koji je iznenada preminuo.

CRVENA ZVIJEZDA - ŽELJEZNIČAR   3:2 (3:1)

Strijelci: 1:0 M. Simeunović (1), 1:1 St. Ilić (7), 2:1 M. Simeunović (17), 3:1 Mojić (25), 3:2 Cvijetić (70). 
Stadion: FK „C. zvijezda“ u Gajevima. 
Gledalaca: 100. 
Sudija: Igor Simić (Modriča). 
Žuti karton: P. Simeunović (C. zvijezda).

C. ZVIJEZDA: Crnjaković, M. Ilić, P. Simeunović, Mojić, Božanović, M. Simeunović, Stanković, S. Ilić , Savić, Đurić, Perić.

ŽELJEZNIČAR: Lukić, Kiperović, Sa. Ilić (od 54. Savić), Tošić, Trifković, Đuričić, St. Ilić, Neziri, Jovičić, Nakić, Cvijetić.

Preuzeto sa sajta: rs-sport.org , autor : Vojo Sailović.

0 коментара :

Постави коментар

Kalendar

Одржана свечана академија и отворен 19. „Видовдански сабор“

У Горњој Слатини код Шамца синоћ је одржана свечана академија поводом Видовдана и отворен традиционални 19. "Видовдански сабор". Г...

Popularni postovi