Pretraga

Arhiva članaka

19. новембар 2013.

Završna manifestacija ŠCK

U Gradačcu je 18. novembra 2013. godine održana završna manifestacija projekta "Podsticanje dijaloga i saradnje među zajednicama" u organizaciji Švajcarskog crvenog krsta. Manifestaciji su prisustvovali predstavnici Švajcarskog crvenog krsta, predstavnici opština Šamac i Gradačac, pripadnici Crvenog krsta iz BiH, mjesne zajednice u kojima se vršila implementacija ovog projekta i drugi gosti.


Filmom na ovu temu prisutnima je prezentirana realizacija ovog projekta u prethodne tri godine.
Na skupu su govorili: gospodin Juerg Frei u ime Švajcarskog crvenog krsta, gospodin Milan Nikolić u ime opštine Šamac i gospodin Edis Dervišagić u ime opštine Gradačac.
U kulturno-umjetničkom dijelu programa posjetiocima su se predstavili KUD "Gradačac" i Folklorna sekcija "Srednja Slatina".
Pripadnici Crvenog krsta iz Maglaja i Gradačca su dramskim nastupima na neobičan i duhovit način pokazali zavidnu vještinu u pružanja prve pomoći povrijeđenima.



Po završetku svečanog dijela manifestacije, mjesne zajednice koje su učestvovale u projektu imale su priliku da prikažu rezultate svoga rada.
Ko bi to bolje uradio od žena?
Osim prezentacije rezultata pripremile su i velike koliičine tradicionalnih jela i pića.

Nemamo razloga da budemo skromni i da ne kažemo: "Pokazali smo a i uradili ubjedljivo najviše."

Ostale slike možete vidjeti: ovdje.

0 коментара :

Постави коментар

Kalendar

Одржана свечана академија и отворен 19. „Видовдански сабор“

У Горњој Слатини код Шамца синоћ је одржана свечана академија поводом Видовдана и отворен традиционални 19. "Видовдански сабор". Г...

Popularni postovi