Pretraga

Arhiva članaka

10. септембар 2013.

Sloga bolja od Jedinstva

Srednja Slatina, 8. septembar 2013. godine.
Gledalaca: 50. Sudije: Radanović Saša, Smajlović Damir i Dervenić Nemanja.
Strijelci: domaći: Pajić Nenad (mlađi) 31´, Popović 79´ i 90´; gosti: Živković Srđan 59´.
Žuti kartoni: domaći: Mujović, B. Pajić, Popović, N. Pajić (m), Džombić; gosti: V. Andrić, Dujković, Avramović.
Igrač utakmice: Popović (Sloga).

SLOGA: C. Pajić, Mikić, Džombić, Aranđić, Despić, Tanasić, Mujović (od 60 N. Pajić stariji), B. Pajić, Popović, Draško (od 75. Jokić), N. Pajić. Trener: Božo Pajić.

JEDINSTVO: Avramović, Saša Jelisić, Dujković, Zoranović, Stokić, I. Živković, V. Andrić, Lj. Andrić, Vajić (od 46 Tešić), Đuričić, S. Živković. Trener: Mladen Simeunović .


Sloga je sezonu 2013/14 započela pobjedom. Pobijedila je ekipu Jedinstva iz Branice.
U ovom trenutku Sloga je kvalitetnija ekipa tako da očekivana pobjeda nije izostala. Od prvog momenta ekipa domaćih je krenula otvoreno sa ciljem da što prije dođe do pogotka. Poslije dvije izgledne prilike koje nije iskoristio Popović, gol je stigao iz prekida. U 31 min. loptu nabačenu iz kornera na drugu stativu vratio je glavom Tanasić ispred vrata gostiju koju je u mrežu glavom sproveo Pajić Nenad (mlađi).
To je bio i rezultat poluvremena.
U drugom poluvremenu gosti su do izjednačenja došli neočekivano. Smušenost domaće odbrane i vratara u 59 min. prilikom kornera za goste iskoristio je Živković Srđan i loptu skoro sa same linije ubacio u vrata. Malo je to zbunilo domaću ekipu pa su gosti napravili još dvije šanse koje nisu iskoristili.
Sve je došlo na "svoje" u 78 min. kada je loptu iz kornera sa druge stative glavom vratio Nenad Pajić (stariji) a u mrežu je ubacio Popović. I tačku na kraju utakmice stavio je Popović kada je u 90 min. iskoristio jedanaesterac koji je na njemu napravio vratar gostujuće ekipe.

0 коментара :

Постави коментар

Kalendar

Одржана свечана академија и отворен 19. „Видовдански сабор“

У Горњој Слатини код Шамца синоћ је одржана свечана академија поводом Видовдана и отворен традиционални 19. "Видовдански сабор". Г...

Popularni postovi