Pretraga

Arhiva članaka

21. август 2022.

Drama u Gornjoj Slatini

Na početku prvenstva PFL Modriča-Šamac, Budućnost umalo da "gotovo pretvori u veresiju". Pobijedila je na svom terenu ekipu Zadrugara iz Tarevaca 2:1. 

Budućnost je bolje otvorila utakmicu ali gosti su pružali solidan otpor. Popustili su tek u 28. minuti, kada je pažnji njihove odbrane umakao P. Mokrić i lako savladao njihovog vratara. To je bio i rezultat 1. poluvremena.


I početak 2. poluvremena pripao je domaćoj ekipi. Odmah na početku, u 47. minuti  gosti prave prekršaj za kazneni udarac koji u gol pretvara D. Vuksanović. U 55. minuti gosti sasvim neočekivano smanjuju rezultat koristeći grubu grešku domaće odbrane koja gostima poklanja penal. Siguran realizator udarca sa bijele tačke bio je Okić.
Do kraja utakmice igra se uglavnom odvijala na sredini terena, bez nekih ozbiljnijih prilika. Domaći su čuvali postignuti rezultat a gosti su nastojali nekako da dođu do izjednačenja. 

I onda drama. Igrala se nadoknada izgubljenog vremena u drugom poluvremenu, gosti su izborili slobodan udarac nekih tridesetak metara od gola Budućnosti. Direktan šut na gol nije iskontrolisao domaći vratar, već je loptu odbio na peterac gdje se našao gostujući igrač i ubacio je u mrežu. Pomoćni sudija je pokazao ofsajd poziciju a glavni uvažio njegovu odluku.

Tako se završila ova utakmica, a moglo je i moralo i bolje i drugačije.

0 коментара :

Постави коментар

Kalendar

Одржана свечана академија и отворен 19. „Видовдански сабор“

У Горњој Слатини код Шамца синоћ је одржана свечана академија поводом Видовдана и отворен традиционални 19. "Видовдански сабор". Г...

Popularni postovi