Pretraga

Arhiva članaka

3. октобар 2021.

U Tišini podjela bodova

U Tišini su domaća Mladost i Budućnost iz Gornje Slatine podijelili su bodove. Rezultat 1:1.

Podjela bodova je nekako i najrealniji ishod današnje utakmice. Mladost je bila bliže pobjedi, od nje je dijelilo samo dvije-tri minute, ali Budućnost je do boda stigla izvanrednim udarcem Tešića i na taj način naplatila sve šanse koje nije realizovala u prvom dijelu utakmice. 

Od samog starta gosti su krenuli snažno, diktirali su tempo utakmice, stvarali šanse, ali ponovo je izostala realizacija. Tri čiste prilike nisu pretvorene u pogodak samo zahvaljujući golmanu domaće ekipe Josipoviću. Onda je slijedio poništeni pogodak Budućnosti, navodno zbog ofsajda koji je svirao sudija Mitrović (bez asistencije pomoćnika, kojeg na ovoj utakmici nije bilo). Domaća ekipa je sredinom poluvremena uspostavila ravnotežu i u pojedinim momentima bila je i za nijansu bolji rival.

Kako je završilo prvo, tako je počelo drugo poluvrijeme. Gosti su izgubili kontrolu nad utakmicom, igrali neorganizovano, nervozno, bez ideje, puno su griješili, a do protivničkog gola gotovo da nisu ni stizali. Kao da su to igrači Mladosti osjetili, podigli su ritam igre na viši nivo i sve češće ugrožavali gol Bajkanovića. U 66. minuti, N. Josipović odlično se probio po desnoj strani, vratio loptu ispred gola na peterac, a Bilić je pospremio u mrežu. Domaći su nastavili i dalje sa dobrom igrom, nastojali su iz kontranapada doći do pobjede. Tri takva napada završila su ofsajdom (na strani na kojoj nije bilo pomoćnika).
Gostima ništa nije polazilo za rukom, napali su ali dosta slabo, sve je to izgledalo mlako traljavo i bez prave prilike da se ugrozi gol protivnika. Što gostima nije pošlo za rukom, pošlo je Tešiću za nogom, izvanrednim udarcem sa preko trideset metara savladao je vrlodobrog golmana domaće ekipe, u 7. minuti nadoknade vremena. Utakmica je zbog ukazivanja pomoći golmanu domaće ekipe opravdano produžena 9. minuta.

Dobra utakmica kojoj je prisustvovalo preko 200 gledalaca.

Sudijska dvojka, dobro obavila posao.

0 коментара :

Постави коментар

Kalendar

Одржана свечана академија и отворен 19. „Видовдански сабор“

У Горњој Слатини код Шамца синоћ је одржана свечана академија поводом Видовдана и отворен традиционални 19. "Видовдански сабор". Г...

Popularni postovi