Pretraga

Arhiva članaka

18. март 2016.

Slatinci na takmičenju u Brčkom

Članak napisala Ružica Aranđić.

Brčko, 12. marta 2016.

U organizaciji kluba borilačkih sportova "Lokomotiva" i "Shotokan karate do" u Brčkom u sali Ekonomske škole uspješno je organizovano takmičenje u karateu i borilačkim sportovima pod nazivom "VII. OTVORENO PRVENSTVO BRČKO DISTRIKTA BIH U KARATEU I BORILAČKIM SPORTOVIMA 2016". Takmičenje je održano u sklopu obilježavanja 16. godišnjice Brčko distrikta BiH a učestvovalo je 564 takmičara iz 42 kluba, iz pet država (Hrvatske, Srbije, Rumunije, Crne Gore i BiH ). Takmičilo se na šest borilišta.

Karate sekcija iz Gornje Slatine koja je ovaj put nastupala kao „KLUB BORILAČKIH SPORTOVA SLATINA“,  učestvovala je sa svojih 8 takmičara.


Trener sekcije Marko Kostić kaže da je zadovoljan s takmičenjem. 
– Naša ekipa osvojila je ukupno 13 medalja, od čega 4 zlatne, 5 srebrnih i 4 bronzane. Naši takmičari su bili zastupljeni u svim disciplinama. Izdvojio bih Jelenu Mikić kojoj je ovo bilo prvo takmičenje, ona je u svojoj kategoriji, kate pojedinačno, uzela prvo mjesto. Mislim da će Jelena i na sledećim takmičenjima ostvariti isti uspjeh. Takođe bih izdvojio naš tim u sastavu Kertić-Arandjić-Tanasić koji je uzeo  prvo mjesto u katama i drugo mjesto u borbama ekipno. –  iznio je svoje impresije trener Kostić.


Glavni trener Nikola Živković Jimy, takođe je izrazio zadovoljstvo i rekao je: – Naša tri kluba (Modriča, Šamac i Slatina) ostvarili su zapažene rezultate. U klubu imamo licencirane trenere i sudije koji rade sa djecom što puno doprinosi kvalitetu treninga a to na kraju donosi dobre rezultate na takmičenjima. Trenutno se pripremamo za odlazak na takmičenje u Njemačku a posle toga ćemo imati polaganje za karate zvanja za sva tri kluba.

0 коментара :

Постави коментар

Kalendar

Одржана свечана академија и отворен 19. „Видовдански сабор“

У Горњој Слатини код Шамца синоћ је одржана свечана академија поводом Видовдана и отворен традиционални 19. "Видовдански сабор". Г...

Popularni postovi